Terugbrengen

Projecten Woonhuis Veldhoven Noord

Op een kavel aan het noordelijke randje van Veldhoven is een levensloopbestendige vrijstaande woning ontworpen. Een woning met een volledig woonprogramma op de begane grond. Toekomst gericht ontworpen, zowel voor wat betreft het gebruik als ten aanzien van de energiebehoefte. Doordat er van begin af aan samen is opgetrokken met diverse disciplines is het mogelijk geworden om een betaalbare energie neutrale woning te ontwikkelen. Op dit moment de meest energie zuinige woning van Veldhoven!

Het bouwen van je eigen woonhuis is voor veel gezinnen een droom. Een ontwerp naar wensen en ideeën en als de woning dan ook nog eens de meest duurzame is binnen de wijde omgeving dan komt een droom uit. Maar het najagen van deze droom wordt vaak overschaduwd door twijfel en onzekerheid. Is de woning wel betaalbaar, is deze echt wel zo duurzaam als wordt gezegd. Als het ontwerp naar een aannemer gaat, valt de prijs dan niet tegen?  Allemaal vragen waardoor soms het avontuur niet wordt aangegaan.

Een prachtige kavel, een opdrachtgever met de wens om een energie neutrale woning te realiseren en gevoel voor kosten en kwaliteit, omdat hij een achtergrond heeft als kostendeskundige in de bouw. Een droom voor iedere architect.

Voor dit woonhuis hebben architect en opdrachtgever de handen ineen geslagen om deze droom te realiseren.

Contact