KdV consument

kdvCONSUMENTdonkerder

Wat is KdV consument?

KdV consument vindt dat de beste gebouwen ontstaan in het samenspel tussen opdrachtgever en architect. Het is onze uitdaging om SAMEN met de gebruikers precies het gebouw te ontwerpen dat aan hun wensen voldoet. Uitgangspunt daarbij is dat wij adviseren en begeleiden en de opdrachtgever beslist.

wordcloud  collage02kopie

Door ‘Samen Ontwerpen’ maakt KdV consumentgerichte gebouwen. Dat doen wij door in het ontwerpproces actief samen te werken met alle betrokkenen en elkaars ideeën, kennis, kunde en ervaring te delen. Niet alleen met de professionele opdrachtgevers, maar ook met de consument: de bewoner of gebruiker van de woning/het gebouw. Hierdoor ontstaan betere en goedkopere gebouwen.

Binnen de kaders van de opdracht gaat KdV consument samen met de opdrachtgever vanuit ieders expertise op zoek naar het optimale resultaat. Daarbij blijven wij voortdurend alternatieve mogelijkheden onderzoeken en houden rekening met de belangen van de consument.

KdV  is als geen ander in staat om te luisteren naar de toekomstige gebruiker en de opdrachtgever. Kijk maar naar de vele projecten die KdV architectuur in de maatschappelijke- en woningsector heeft gerealiseerd en die een succesvol resultaat zijn van onze interactieve ontwerpprocessen. KdV neemt de rol van katalysator in deze processen, we reiken ideeën aan, overleggen en spiegelen met consument en opdrachtgever en vertalen deze eisen en wensen binnen de randvoorwaarden van financiën en ambitie.

Wij passen deze werkmethode ook toe bij bestaande bouw. Opwaardering, aanpassen, renoveren van de bestaande voorraad krijgen bij KdV dezelfde aandacht als nieuwbouw.

Lees meer