Kinderopvang Heikampen KSE Nuenen

Kids Society Erica heeft diverse locaties in Nuenen en Eindhoven. Deze zijn gehuisvest in kwalitatief hoogwaardige huisvesting. Relatief nieuw of recent gerenoveerd. Met uitzondering van de locatie aan de Heikampen. Om diverse redenen kende deze locatie een achterstallig onderhoud en voldeed functioneel niet meer aan de huidige eisen. KdV architectuur is gestart met een grondige opname van de bestaande situatie. De technische en functionele tekortkomingen zijn in nauw overleg met de opdrachtgever én de gebruikers vertaald in een grondig renovatieplan.

Het gebouw wordt deels intern verbouwd met nieuwe indeling, waarbij de opwaardering van het binnenklimaat een zeer belangrijk onderdeel is. Daarnaast renovatie van het sanitair, naast de ventilatie wordt ook de overige installatie opgewaardeerd. Nieuwe afwerking van plafond, wand en vloer maken de face-lift van het interieur compleet.

Isolatie van de vloer, nieuwe kozijnen voorzien van optimaal isolerende beglazing, optimaal isolerende daken gecombineerd met nieuwe gevelbetimmering maken het geheel compleet.