de Grasspriet Valkenswaard

In aanvulling op de opdracht voor de nieuwbouw zijn diverse ruimtes ingericht met interieuronderdelen op maat, afgestemd op de wensen van de gebruiker en de opzet/organisatie van het gebouw. In het hart van het gebouw is een combinatiemeubel geplaatst waarin de centrale keuken en een werkplek voor de conciërge een plek krijgen. Deze plek kan tevens als uitgiftepunt functioneren of als ontvangstmeubel. Garderobenissen in de puien naar de groepsruimten, een gecombineerde ruimte met meubilair afgestemd op werkplekken, mediatheek- en bibliotheekfuncties vormen verder de onderdelen die gericht zijn op de algemene onderwijsfuncties van het gebouw. In de teamkamer is een wandmeubel met geïntegreerde pantry en lockers geplaatst. Alle onderdelen zijn afgewerkt met een HPL beplating en krijgen een natuurlijke en rustige kleurstelling afgestemd op de basiskleuren van de overige interieuronderdelen. Wanneer de onderdelen specifiek gericht zijn op de onder- of bovenbouw dan zullen groen en blauw de basiskleuren zijn.