Bouwlounge PSV Stadion Eindhoven

Voor de bestaande Bouwlounge in het stadion is een nieuw ontwerp gemaakt, waarin ontmoeten en verbinden centraal staan. Het plaatsen van een grote glazen pui tussen de lounge en het terras geeft direct zicht op het speelveld. Een nieuwe indeling van de ruimte maakt multifunctioneel gebruik mogelijk in een zakelijke maar toch zeer informele sfeer. Bedrijven uit de bouwwereld treffen elkaar op wedstrijddagen in de Bouwlounge, buiten wedstrijddagen wordt de ruimte benut als kantoor, vergaderruimte of showroom. Ledlijnen aan het plafond verbeelden het netwerken van de bouwwereld, deze monden uit in een grote led kroonluchter boven de bar waar de ontmoeting plaatsvindt. Een hippe en eigentijdse uitstraling sluit aan bij de beoogde doelgroep, hierbij is speciaal aandacht voor duurzame en innovatieve materialisatie.