Spil de Bennekel Eindhoven

Binnen het architectonisch ontwerp van dit plan zijn een aantal onderdelen niet bouwkundig uitgewerkt, maar juist uitgevoerd als interieurarchitectuur / meubelwerk. Cruciaal onderdeel van het plan wordt gevormd door een centrale as die loopt vanuit de hoofdentree van het gebouw tot in het aangrenzende park met speelvoorzieningen. Diverse kleurige, kleine gebouwtjes in de vorm van archetype huisjes staan in een lijn. De keuken van de aula is ondergebracht in één van deze huisjes. Door het toegevoegde luik met uitgiftebalie heeft het iets weg van een vrolijk marktkraam dat is geland in het gebouw. Door toepassing van in kleur gebeitst hout voor de buitenbekleding wordt een natuurlijke maar vrolijke uitstraling bereikt. Ook de toiletgroepen en garderobe nissen zijn uitgevoerd in deze vormtaal en materiaaltoepassing.