Roelantlaan Geldrop

50 geschakelde woningen uit de 70-er jaren waarvan het uiterlijk sterk verouderd was zijn gerenoveerd. Met behoud van bestaande kozijnindeling heeft de buitenkant van de woningen een ware metamorfose ondergaan. Tussen de woningen zijn verticale schijven aangebracht waardoor de individuele woningen meer geaccentueerd worden. Op de begane grond is tegen het bestaande metselwerk van de kopgevels een isolatielaag met stucwerk aangebracht. Ook bij de bergingen, die aan de voorzijde van de woningen zijn gelegen, is dit stucwerk toegepast. Hierdoor heeft het geheel een visuele samenhang en een eigentijds en verzorgd uiterlijk gekregen. De gevels van de verdiepingen zijn - na het aanbrengen van een isolatiepakket- afgewerkt met zandgeel volkern plaatmateriaal met horizontale geleding.